Wat doen wij

Onze medewerkers geven u graag advies. U kunt bij Bongers & Lemmers Verzekeringen te Bemmel en Rikjo & Ebbers Verzekeringen te Groesbeek terecht voor verzekeringen, hypotheken en pensioenen voor particulieren en bedrijven.

Zakelijk verzekeren

Onze adviseurs vertellen u graag wat u kunt doen om financiële schade te voorkomen en (ondernemers)risico’s te verkleinen. Een bedrijf starten of uw bestaande bedrijf uitbreiden kost geld. Heeft u er wel eens aan gedacht om eerst onafhankelijk advies te vragen?

Hypotheken

Als u een huis gaat kopen, heeft u waarschijnlijk een hypothecaire lening nodig. Weet u welke hypotheekvorm voor u het meest ideaal is, hoe u uw maandlasten laag kunt houden en hoe u optimaal gebruik kunt maken van de hypotheekrenteaftrek? Met hypotheekadvies van Bongers & Lemmers Verzekeringen te Bemmel en Rikjo & Ebbers Verzekeringen te Groesbeek weet u wat er te kiezen valt. Duidelijk en overzichtelijk.

Advies op maat

Wij behartigen uw belangen op het gebied van verzekeringen en financiële aangelegenheden en bieden u daarbij toegang tot een groot aantal verzekeraars en banken. Op basis van een gedegen inventarisatie ontvangt u een uitgebreid advies op maat.

Samenwerking volmachtbedrijf

De samenwerking met ons volmachtbedrijf, Bongers & Lemmers Assuradeuren, geeft ons de mogelijkheid om u extra kwaliteit, service en maatwerk in onze totale dienstverlening te bieden. Korte lijnen, snelle polisopmaak en schadeafwikkeling in eigen beheer zijn de belangrijkste voordelen. Meer informatie over deze activiteiten en samenwerking kunt u lezen op de website van Bongers & Lemmers Assuradeuren.

Bongers & lemmers Verzekeringen te Bemmel en Rikjo & Ebbers Verzekeringen te Groesbeek hebben er voor gekozen om haar advies op basis van ongebonden objectieve bemiddeling voor u uit te voeren.

Stel ons gerust uw vraag

Openingstijden