Over ons

Wie zijn u van dienst?

Bongers & Lemmers Verzekeringen is een financiële dienstverlener met een vestiging in Bemmel en Groesbeek. Onze medewerkers werken dagelijks aan het verzekeren van bijna alle voorkomende risico’s. Hierin hebben wij inmiddels 46 jaar ervaring. Onder leiding van de huidige directeur eigenaar Pieter Peters werkt een jong en enthousiast team actief aan het op maat verzekeren voor particulieren en bedrijven. Ons team bestaat uit adviseurs en specialisten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Verzekeren zoals u dat wilt

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als relatie kiest u bij ons zelf de wijze waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per relatie, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

Welke wijze u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn een landelijk werkend financieel advieskantoor. Woont u in de regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dicht bij u in de buurt.

Heeft u een schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. U bent van harte welkom op ons kantoor.

Woont u niet in de regio van één van onze kantoren? Maak dan een afspraak. Onze adviseurs staan u graag persoonlijk te woord op locatie bij u thuis of bedrijf.     

Persoonlijke aanpak

Ondanks dat elke relatie ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak.

Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wet en regelgeving.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag

Openingstijden