Bedrijfsschade: 52 weken vaak te kort

De bedrijfsschadeverzekering helpt bedrijven bij schade voor een termijn van maximaal 52 weken. Wij zien regelmatigdat deze termijn te kort is. Het bedrijf krijgt dan niet genoeg geld voordat de bedrijfsactiviteiten weer op normaal niveau zijn. Dat kan zorgen voor grote financiƫle problemen.

Nieuws
Datum: 28-02-2024

Een aantal jaren geleden paste de termijn van 52 weken vaak nog goed bij het risico. Door een aantal ontwikkelingen is een langere termijn vaak nodig:

  • Gemeentelijke vergunningen duren langer door zwaardere bouweisen, zoals brandveiligheid, stikstofbeleid en duurzaamheid;
  • Een wijziging in het bestemmingsplan kan ervoor zorgen dat herbouw op de huidige locatie niet meer mogelijk is;
  • Vertragingen bij bouwbedrijven door gebrek aan personeel en materialen;
  • Het terugwinnen van klanten kan langer duren dan vooraf is ingeschat.

 

Wij kunnen voor u kijken naar het omzetten van de verzekering van 52 naar 104 weken. U kunt hiervoor met ons contact opnemen.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Openingstijden